A Paramount megerősítette: két új Star Trek mozifilm készül

2018. április 26. 16:00 - FCs.

A Las Vegasban megrendezett 2018-as CinemaCon rendezvényen a Paramount vezérigazgatója, Jim Gianopulos a stúdió által gondozott franchise-okkal kapcsolatban osztott meg egy-két információt, tájékoztatásában pedig a Star Trek mozis jövője is helyett kapott. Most már hivatalosan is kijelenthető, hogy kettő darab Star Trek mozifilm kidolgozása zajlik, a megvalósítás pedig továbbra is a Skydance Pictures hathatós közreműködésével történik.

Az elmúlt hetekben megsokasodtak a Star Trek mozifilmek folytatását boncolgató bizonytalan megszólalások, többek között a Kelvin idővonal fiatal Spockját alakító Zachary Quinto és a Montgomery Scott szerepét magára öltő társa, Simon Pegg is számos helyen közölte, hogy egynél több mozifilm megvalósulása is simán bekövetkezhet. Úgy tűnik, igazuk volt.

A Star Trek mellet a Top Gun rebootja is szóba került, amiben természetesen Tom Cruise is visszatér, de a Transformers és a Cloverfield filmek lelkes követői is jó hírekkel lettek gazdagabbak, mert a franchise-okhoz kötődően máris úton vannak a spinoffok.

A boldog vezérigazgató a szintén jókedvű Tom Cruise és Simon Pegg társaságában a 2018-as CinemaCon színpadán (a téma éppen a Mission Impossible – Fallout)

Azon kívül, hogy két darab Star Trek film készül, nem jutottunk egyéb információkhoz, így továbbra sem tudhatjuk, hogy Quentin Tarantino ötlete megvalósul-e, vagy hogy a sokat emlegetett George Kirk sztori tekintetében mi a helyzet, esetleg egy két részes kalandot láthatunk-e majd. Egyelőre arról sem kaptunk megerősítést, hogy a bejelentett produkciókban egyáltalán visszatérnek-e az eddigi három Kelvin film színészei (bár ez valószínűsíthető), valamint a legfontosabbra, hogy mikor vehetjük a jegyet.

FRISSÍTÉS!

S.J. Clarkson lesz a következő Kelvin film rendezője, amely valószínűleg az először bejelentett sztori szerint alakul majd. Részletek itt!

Ti milyen Star Trek történetet szeretnétek látni a nagyvásznon? Kommenteljetek itt a poszt alatt, vagy  Facebookon!

emTV.hu // TrekMovie // TrekCore

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8113871724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása