A legvégső határ egy kavicson is elfér

2018. április 13. 16:00 - FCs.

Mészáros Mónika, a győri kavicsfestő a lenyűgöző alkotásai között már többször megfestett bizonyos csillaghajókat az őt felkereső Star Trek rajongók kérésére. Korábban nem is gondoltuk, hogy Picard és Janeway kapitány szekere egy kavics felületén is orbitális pályára tud állni, a szívünkhöz közel álló tematika azonban ebben az egyedi ábrázolásban is fantasztikusan mutat. Tekintsétek meg Mónika festményeit!

kavicsfestes_meszarosmonika_1.jpg

Egy kavics felülete a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az Enterprise-D és a Voyager, miközben rajongók féltve őrzött kincsét képezik. A művészet különlegességét a formák sokfélesége szavatolja, hiszen minden kavics teljesen egyedi, az adott festmények elkészülését pedig gondos válogatás előzi meg. A megfelelő végeredmény az alkotó tökéletesen átszellemült hozzáállását igényli, Mónika pedig minden egyes darabot teljes odaadással készít.

kavicsfestes_meszarosmonika_2.jpg

A csillaghajókat ábrázoló művek fényét tovább emeli, hogy Mónika valójában soha sem látott egyetlen Star Trek sorozatot vagy mozifilmet sem. A rajongók számára azonban biztató hírekkel tud szolgálni: hamarosan megismerkedik Roddenberry univerzumával, a felfedezést pedig a legutóbbi Kelvin-kaland, a Mindenen túl (Beyond) megtekintésével fogja kezdeni, amire tökéletes lehetősége nyílik április 28-án a TV2-n!

Az egyedülálló remekművek sokasága megtekinthető a témának szentelt Facebook oldalon, és az Instagramon is.

Star Trek: Mindenen túl országos tévépremier
április 28. szombat 18:55
TV2

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6713831562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása