Tuvok újra az űrben

2018. március 02. 19:20 - Dave // urszekerek.hu

A Star Trek: Voyagerben a vulkáni Tuvokot alakító Tim Russ az egyik főszereplője az Amazon Videón mától elérhető új sci-fi dramedy sorozatnak, a Personal Space-nek. A streaming szolgáltató az első évad mind a huszonnyolc epizódját egyszerre teszi közzé. A websorozat, melyet máris több sci-fi fesztivál díjára is jelöltek, egy generációs űrhajó fedélzetén játszódik, ahol a legénység tudta nélkül a Földre közvetítik a terápiás üléseket.

timruss_personalspace.JPG

Az Overture űrhajót még valamikor a kilencvenes években indították útra egy távoli Naprendszerbe. Az évek folyamán a legénység tagjai személyes gondjaikat a hajó terápiás tanácsadó komputerére, AMI-re bízták, nem is sejtvén, hogy a gép megosztja a többiekkel a bizalmas felvételeket, ráadásul nem is csak a hajón élők számára, hanem a Föld széles nézőközönségének is, egyfajta reality show-ként közvetítve azt.

A sorozat készítése még 2016-ban, kickstarteres támogatással kezdődött. A projektben a Star Trek: Voyager Tuvokjaként ismert Tim Russ mellett olyan sci-fi legenda is részt vállalt, mint Richard Hatch, aki mind a klasszikus, 1978-as, mind pedig a 2004-es Battlestar Galactica sorozatban szerepelt, de feltűnt az Axanar című Star Trek fan produkcióban is. Rajtuk kívül viszontláthatjuk még a Csillagkapuban Ba'al-ként rendszeresen feltűnő Cliff Simont, vagy a Kemény motorosokból (Sons of Anarchy) ismert Kurt Yaegert is, illetve Nicki Clyne-t aki szintén a Battlestar Galactica állandó szereplője volt.

emTV.hu // space.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6513710708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása