Culber doki is visszatér a második évadban

2018. február 28. 22:15 - Ádám // emTV.hu

Hírek a Discovery fedélzetéről

Egy ideje már vége a Discovery első évadának, de még mindig akadnak a legújabb Star Trek sorozatról szóló hírek bőséggel. A TrekMovie cikkében Wilson Cruz beszél a visszatéréséről, de egyebek mellett szó lesz a sorozat phaser és a trikorder vázlatairól, és Kol eredeti nevéről is.

Az Emmys.com interjújában Wilson Cruz beszélt Dr. Hugh Culber tervezett visszatérésének tervéről:

"Aaron [Harberts] és Gretchen [J. Berg] elmagyarázta mi fog történni, és azt mondták, hogy a következő évadban is lesz szerepem a történetben. Ez egy hosszabb, epikus szerelmi történet, és ez csak egy része annak, amit meg kell tennünk ahhoz, hogy elmesélhessük. Ismerem a sztorit és színészként nagyon izgatott vagyok miatta. De még nézőként is úgy gondolom, hogy mókás lesz nézni!"

Csillagflotta berendezések a Discovery-ben

A CBS közzétett néhány videót a Twitteren a szabványos phaser és a Discovery-en használt trikorder műszaki rajzával.

Mitchell feltárja Kol eredeti nevét

Januárban egy Instagram-bejegyzésen Ken Mitchell színész megmutatott egy korai tervrajzot Kol öltözékének megjelenéséről. Az is kiderült, Kol eredeti neve Er'Toom.

Kenneth Mitchell (@mr_kenneth_mitchell) által megosztott bejegyzés,

A hét videója

Ha szereted a Discovery-t és szereted a metal zenét, akkor hallgasd meg a sorozat témáját Captain Meatshieldtől!

Szerkesztőink véleményét az évadról ebben a cikkben találjátok, míg itt tizenkét olyan kérdést, amit a szezonfinálé vetett fel. A készítők egy magyarul feliratozott videóban is beszéltek, ezt se hagyd ki! Ebben a cikkünkben pedig arról tudhattok meg többet, hogy a sorozat alapjai Az új nemzedék (TNG) előttre nyúlnak vissza. A sorozat második évadának forgatása egyébként áprilisban kezdődik.

Ezen a linken találod a sorozat rajongói csoportját, ha pedig szívesen csatlakoznál a Discovery részeinek megvitatásához, csatlakozz az epizódkibeszélőhöz! Még több Star Trekért látogasd meg az Űrszekerek Facebook-oldalát! A Discovery epizódjaival az Impulzus Podcast adásaiban is foglalkozunk!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6413706558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása