A Discovery vesztesége az Orville nyeresége

2018. február 27. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Tegnap kezdték forgatni a scifi komédia második évadát

Joe Menosky íróként és producerként is több Star Trek sorozat készítésében vett részt, mint Az új nemzedék (TNG), a Deep Space Nine (DS9) és a Voyager. Sőt, Bryan Fuller beszervezte a Discovery alkotói közé is, így például Menosky és Ted Sullivan közösen írta a hatodik, "Lethe" című epizódot. A cikkben további infók a The Orville második évadáról.

Seth MacFarlane korábban kijelentette, hogy az Orville második évadában jobban elmerülünk majd a scifiben, Menosky érkezése társproducerként és íróként pedig illeszkedik is ehhez. Így tehát a Discovery vesztesége lett MacFarlane sorozatának nyeresége, hiszen a sokak által a klasszikus, régi iskolaféle Star Trek érzést ébresztő Orville csapatába most egy olyan író csatlakozott, akinek bőven van tapasztalata az ilyen scifi történetekkel.

További hír a The Orville második évadának háza tájáról, hogy visszatérő szereplő lesz Chris Johnson, karakterét pedig Cassius-nak fogják hívni. A negyvenegy esztendős színészt itthon leginkább a Vámpírnaplókból ismerhetjük, de játszott a tavaly bemutatott 47 méter mélyen című mozifilmben is.

Seth MacFarlane (Mercer), Adrianne Palicki (Grayson), Scott Grimes (Malloy), Penny Johnson Jerald (Finn), Halston Sage (Kitan), Peter Macon (Bortus), J. Lee (LaMarr), Mark Jackson (Isaac), Chad Coleman (Klyden), valamint David Goodman, Brannon Braga, és Jason Clark vezető producerek is ott lesznek március 17-én délután kettőkor a PaleyFesten a Dolby Theatre-ben, ahol ha valami izgalmas történik, természetesen beszámolunk róla.

Az első évad már számos európai országban mutatkozott be; például az Egyesült Királyságban decemberben a FOX-on, januárban pedig Magyarországon a Prime-on, míg a svéd FOX csatorna tegnap kezdte vetíteni, Németországban pedig ma mutatkozik be az első évad a Pro7-en, aminek a promóját ide kattintva nézheted meg.

Seth MacFarlane (Mercer) és Adrianne Palicki (Grayson) magyar hangjával, Csőre Gáborral és Bogdányi Titanillával a Parallaxis februári adásában beszélgettünk.

The Orville
szerda 22:00
Prime

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3313701496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása