Star Trek: Discovery – nem kapunk másfél órás finálét

2018. február 04. 18:25 - Dave // urszekerek.hu

Legfeljebb hatvan perc lehet a legújabb Star Trek sorozat évadzáró epizódjának hossza – ezt lehet kikövetkeztetni egy most meghirdetett nyilvános vetítés adataiból. A február 11-én, az arizonai Tempe-ben tartott ingyenes rendezvényen a résztvevők a sorozat utolsó öt epizódját tekinthetik meg, az évadzáró tizenötödik rész vetítése pedig este fél hét és fél nyolc közé esik (innen az epizódhossz feltételezése), majd ezt követően a nézők a heti After Trek kibeszélő műsort is megnézhetik a helyi egyetemi campus Marston Exploration Theater vetítőtermének ezüstborítású vásznán, 4K felbontásban.

Idehaza a rajongóknak be kell érni saját, otthoni tévékészülékeikkel, esetleg projektorukkal, és a maximum full HD felbontással: a Netflixen ugyanis – más, saját gyártású vagy átvett sorozatokkal szemben – a Star Trek: Discovery csak legfeljebb 1080p felbontásban érhető el, nincs tehát 4K UHD változatú terjesztés, ami egy ilyen látványos produkciónál érthetetlen. Főleg, mert manapság már meglehetősen hosszú a natív 4K felbontásban elérhető Netflix sorozatok listája, a Black Mirrortól a Breaking Baden vagy a Stranger Things-en át egészen a Szívek szállodája minisorozatáig.

Bármilyen minőségben is nézzük a sorozatot, el kell fogadnunk a tényt, hogy a maival együtt mindössze két epizód van hátra, bő egy hét múlva tehát már tudni fogjuk, miről is szólt valójában az első évad...

Ezen a linken találod a sorozat rajongói csoportját, ha pedig szívesen csatlakoznál a Discovery részeinek megvitatásához, csatlakozz az epizódkibeszélőhöz! Még több Star Trekért látogasd meg az Űrszekerek Facebook-oldalát! A Discovery aktuális epizódjaival az Impulzus Podcast adásaiban is foglalkozunk!

Star Trek: Discovery
hétfő 9:00
Netflix

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7313632684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása