Idén már Discovery-színészek is lesznek a FedConon

2018. január 25. 12:00 - Dave // urszekerek.hu

Egyidejűleg kaphat autogramot a Star Trek: Discovery két szereplőjétől is az a rajongó, aki ellátogat az idei FedConra: a sorozatban Ash Tyler hadnagyot, illetve a klingon Voqot egyaránt megszemélyesítő Shazad Latif is ott lesz ugyanis a május 18-21. között megrendezendő, nagy múltú németországi scifi találkozón. A pakisztáni származású brit színésszel, akit magyar nézők már a Londoni rémtörténetek című sorozatban is láthattak, idén januárban a nagyvásznon is találkozhattunk a The Commuter: Nincs kiszállás című akciódrámában, többek között Liam Neeson és Sam Neill társaságában. Latif ráadásul nem egyedül vesz részt a Discovery színészei közül a FedCon-on, ugyanis a Landry-t alakító Rekha Sharma is csatlakozik.

A Star Trek világából érkező idei sztárvendégek között ott lesz még Brent Spiner, John de Lancie, Karl Urban, valamint Jonathan Frakes is, aki az egyik epizód rendezőjeként szintén kötődik a legújabb Trek-sorozathoz. Richard Dean Anderson személyében egy Csillagkapu-legenda is részt vesz az idei FedCon-on, ami az aktuális vendéglista alapján elsősorban Battlestar Galactica reunion lesz (Edward James Olmos, Katee Sackhoff, Tricia Helfer, Mary McDonnell, Grace Park, Kandyse McClure, Michael Trucco, Aaron Douglas, James Callis, Jamie Bamber, Tahmoh Penikett, Alessandro Juliani, Michael Hogan).

emTV.hu // FedCon.de

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2813602401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása