A National Geographic több bejelentést is tett a TCA-n

2018. január 19. 13:10 - emTV.hu

A National Geographic több bejelentést is tett az Amerikai Tévékritikusok Szövetségének (Television Critics Association) éves rendezvényén. Jön az Isten nyomában Morgan Freemannel harmadik, és Neil deGrasse Tyson Emmy-díjas Kozmosz sorozatának második évada. Ősszel újra a Marsra utazhatunk, márciusban pedig érkezik a Volt egyszer egy bolygó Will Smith-szel.

Március 25-én este dupla epizóddal debütál a Darren Aronofsky által jegyzett Volt egyszer egy bolygó (One Strange Rock). A sorozat házigazdája Will Smith, aki ismert űrhajósok segítségével egy különleges utazásra invitálja a nézőket a Földön és a világűrben egyaránt.

A hazánkban forgatott Mars – Utunk a vörös bolygóra második évada ősszel lesz látható a csatornán, és 2018 második felében várható az Explorer sorozat új évada is.

A 2019-es új szériákból is bejelentett kettőt a NatGeo: visszatér a Kozmosz Neil deGrasse Tyson asztrofizikussal, melynek executive producerei Seth MacFarlane és Ann Druyan. A 2014-ben bemutatott, négy Emmy-díjjal elismert műsor a National Geographic és a FOX kedvelt szériája, melynek második évada 2019-ben debütál világszerte. A NatGeo másik népszerű sorozata is folytatást kapott: az Isten nyomában Morgan Freemannel harmadik évadával folytatódik jövőre.

További premierek a NatGeo csatornán az emTVkettőn!

emTV.hu // FOX Network // fotó: National Geographic

komment
Címkék: Tudomány NatGeo TCA

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3413588171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása