Budapesten forgat majd Jason Momoa

2018. január 12. 12:05 - FCs.

Jason Momoa nekünk mindig is Ronon miatt marad leginkább az emlékezetünkben, a kellemes élményeket felidéző Csillagkapu: Atlantiszon túl azonban kétségkívül tevékenyen teltek az utóbbi évek a nagydarab színész számára: nem csak Conanként láthattuk, de már a Trónok Harca követői is messziről felismerik őt. Az Igazság Ligáját Aquaman szerepében egészítette ki, aki egyébként decemberben egy önálló filmmel érkezik a mozikba. Legújabb szerepe miatt pedig Momoa hamarosan Budapestet is meglátogatja.

A színész érkezésének apropója A holló című film aktuális feldolgozása (a The Crow Reborn), amiben Momoa főszerepet játszik. A Szárnyas fejvadász 2049-hez, A Mentőexpedícióhoz, és a hamarosan látható Vörös verébhez, valamint a NatGeo Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozatának első évadához hasonlóan a The Crow Reborn bizonyos jeleneteit tehát hazánkban forgatják majd.

Az Omega Underground tudni véli, hogy a munkálatok valamikor februárban kezdődnek majd el, mindazonáltal pontos és biztosnak nevezhető információ még nem áll rendelkezésre ezzel kapcsolatban.

Mint ismeretes, Brandon Lee az 1994-ben bemutatott A holló forgatásán, 1993. március 31-én hunyt el, miután felvétel közben egy balesetben halálos pisztolylövés érte.

emTV.hu // Omega Underground

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3713568735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása