Star Trek a tévében – helyzetjelentés

2018. január 10. 09:40 - Ádám // emTV.hu

Mint ahogy azt szokásos havi ajánlónkban megírtuk, az új év rég nem látott szűk hónapot hozott azoknak a rajongóknak, akik szívesen néznek Star Treket a tévében, ráadásul hosszú idő után kikerültek a Paramount és a Spike kínálatából az Űrszekerek-filmek. Némiképp  azért kárpótolhatott minket a The Orville magyarországi premiere a Prime-on, ahol a TV2 Csoport tájékoztatása szerint hamarosan Star Trek filmek is felbukkannak majd!

Jó hír lehet a tévés vetítéseket szívesen nézőknek, hogy a Viacom által küldött válaszból kiderül, jelenleg is tárgyalnak a jogok megújításáról és újabb filmek vásárlásáról.

A Kelvin filmek kedvelői pedig annak örülhetnek, hogy bár a TV2, a SuperTV2 és a Mozi+ viszonylagos rendszerességgel vetíti, a Prime csatornán sem a 2009-es Star Trek, sem a Sötétségben nem volt még látható. Ez változik meg februárban! Pontos információink nincsenek, de a nyolcadik és kilencedik héten (valószínűleg hétfőn, kedden vagy szerdán) este kilenc órás kezdettel kerülnek képernyőre Kirk kapitány rebootolt kalandjai a Prime csatornán.

Számunkra mindig öröm, ha Star Trek megy a tévében, és reméljük, hamarosan az összes film és sorozat visszatér a hazai tévéképernyőkre!

emTV.hu // TV2 // Viacom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8113563023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása