Eláruljuk ki lesz Robert Picardo magyar hangja a The Orville-ben

2018. január 08. 14:55 - Ádám // emTV.hu

Minden Star Trek rajongó számára ismerősen cseng Robert Picardo neve, aki a Voyager sorozatban hét évadon át alakította az orvosi segédhologramot – karakterének az Enterprise-E-n futtatható alteregóját egy rövid cameo erejéig a Kapcsolatfelvétel című nyolcadik mozifilmben is eljátszotta. Picardo-t a Csillagkapu sorozatok állandó szereplői között is ott tudhatjuk, mint Richard Woolsey, mindemellett persze rengeteg filmben és sorozatban láthattuk, ám egy közös pont van bennük: szinte sosem ugyan azon a magyar hangon szólal meg. Megkérdeztük hát a TV2 Csoportot, hogy a Prime-on a múlt szerdán indult The Orville, hazánkban március 7-én adásba kerülő tizedik epizódjában ki kölcsönzi hangját a Star Trek rajongók egyik legkedveltebb színészének.

Biztosra vehető, hogy a Star Trek rajongók közül legtöbben Picardo magyar hangjának Barbinek Pétert tartják, aki a Voyager-ben hét évadon keresztül kölcsönözte orgánumát a hajó orvosi segédhologramjának. A szinkron szempontból korábban készült Kapcsolatfelvételben Katona Zoltán, Richard Woolsey-ként a Csillagkapu sorozatokban Orosz István szólaltatta meg Robert Picardo-t. A The Orville-ben pedig Csuha Lajos fogja szinkronizálni.

The Orville
szerda 22:00
Prime

emTV.hu // TV2 Csoport

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7113558809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása