Gyűjtőoldallal tér vissza az Impulzus Podcast az új évben

2018. január 03. 16:00 - FCs.

A rajongói impulzusaikat kitárgyaló szerzőink heti rendszerességű podcast adásai a mostantól összeszedett, megjelenés szerint rendezett formában külön oldalon is elérhetők. A műsor összes epizódja a YouTube-on, illetve letölthető formátumban is rendelkezésre áll, az adásokhoz tartozóan pedig rövid leírások segítik a tartalomban történő eligazodást. Az Impulzus Podcast mindenkinek ajánlott, aki az egyes Star Trek epizódok és mozifilmek mondanivalójában, készítéssel kapcsolatos háttér-információiban, valamint aktuális életünkre vonatkozó üzenetében velünk együtt szívesen elmerülnének, akár egy újranézést követően.

A hazai podcast színtér szerteágazó tematikus kínálattal próbálja kielégíteni a különböző hallgatói igényeket, ennek pedig mindannyiunk szerint része kell legyen, hogy a Star Trek kimeríthetetlen, inspiráló világa is megkapja az egyértelműen megérdemelt, kánonra és rajongói alkotásaira fókuszált, alapos elemzését.

A kezdetben Discovery-kibeszélőként induló, vágatlan adások az év végére szerkesztett, dinamikusabb tálalást kaptak, időnként pedig aktuális Star Trek híreket is kitárgyalunk. Ettől függetlenül a részletes, több megközelítést felvonultató elemzés továbbra is lényegi része maradt a műsornak. Közvetlenül az indulás után több hangminőséget érintő technikai problémával is meg kellett küzdenünk, ezeket szerencsére sikeresen magunk mögött hagytuk, de a szerkesztéssel kapcsolatos hallgatói visszajelzéseknek is igyekeztünk eleget tenni.

Szerkesztési irányelvek tekintetében én, Attila és Dave tartjuk kézben a külső gyártásban készülő adásokat, az emTV.hu pedig alkalmanként technikai és egyéb közreműködéssel segíti a színvonal emelkedését. Az elmúlt három műsorunkban legnagyobb örömünkre vendéghangok is ki tudták fejteni az aktuális témával kapcsolatos véleményüket. Ezt a gyakorlatot a jövőben is szeretnénk megőrizni, és a lehető legszélesebb körben igyekszünk majd meghívásokat intézni a hazai Star Trek rajongók kiterjedt világában.

Az Impulzus Podcast adásaiért kattints ide!

emTV.hu

komment
Címkék: Hirek Impulzus

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5413547065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása