Star Trek: Discovery – mi vár még ránk az első évadban?

2017. október 01. 11:55 - FCs.

Szakajtónyi új jelenetet vehetünk szemügyre a Discovery első szezonját bemutató videóban, melyet közvetlenül a második epizód után láthattunk. Az előzetes elég sok történetszálra enged következtetni, ettől függetlenül érdemes felkészülni meglepetésszerű eseményekre is. Bárhogyan is történjen, a következő magyar feliratos videót csak az nézze meg, aki az epizódok megtekintése előtt is nyitott az új jelenetek befogadására!

Valami nem stimmel a Discovery-n: ez a csillaghajó érezhetően más, mint a többi. Vajon mi az oka annak, hogy Michael Burnham pont itt kapja meg a második esélyét? A hétfői epizód után egészen biztosan többet fogunk tudni, hiszen a korábban bemutatott jelenet alapján kijelenthető, hogy a cselekmény végre elérkezik a Discovery fedélzetére.

További videók, előzetesek, jelenetek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján! A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // CBS All Access

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba vagy az epizód-kibeszélőbe!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2912915303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása