Új szereplő a USS Discovery fedélzetén

2017. január 30. 19:30 - Ádám // emTV.hu

Emily Coutts-cal tovább bővült, így immár kilenc fős a Star Trek: Discovery eddig nyilvánosságra szereplőgárdája. A színésznő felbukkant az Osvárt Andrea főszereplésével készült A szállító tévésorozatban és a Bíborhegy című filmben. Karakterének neve még nem ismert, de pilótát fog alakítani.

Tovább
komment

James Frain Sareket fogja alakítani az új sorozatban

2017. január 19. 14:45 - Ádám // emTV.hu

Úgy tudni, hogy a sorozat premierjét valószínűleg ismét elhalasztják, és a májusi bemutatóról is le kell mondanunk. Az ok, hogy a készítők inkább jobb, mint gyors munkára törekednek. Jó hír viszont, hogy James Frain személyében igazi sorozatveterán csatlakozik a szereplőgárdához.

Tovább
komment

Itt kezdik forgatni jövő kedden az új Star Trek sorozatot

2017. január 16. 15:30 - Ádám // emTV.hu

A téma iránt érdeklődő szemfüles olvasók kiszúrhatták már, hogy az International Alliance of Theatrical Stage Employees (nagyjából a színházi-és filmes dolgozók nemzetközi szövetségének) adatbázisa szerint a Streak Productions "zöld szüret" álnéven bérli Észak-Amerika legnagyobb műtermét.

Tovább
komment

Wars-hoz hasonló filmes univerzum a Star Treknek?

2017. január 15. 11:00 - Ádám // emTV.hu

Néhány ezer szerencsés rajongó ezekben a percekben is egy luxushajóúton vesz részt, májusban pedig érkezik az új sorozat, a Discovery. Doug Jung szerint a Star Trek univerzuma számtalan ki nem használt potenciál rejt; többek között lehetőséget kínál mellékszálak felépítésére és kifejtésére is.

Tovább
komment

Ma ér véget az egyhetes luxushajóút a Star Trek színészeivel

2017. január 15. 09:00 - Ádám // emTV.hu

Idén szervezték meg először azt az egyhetes Star Trek: The Cruise névre keresztelt luxushajóutat, melynek során mintegy kétezer-háromszáz rajongó és vagy tucatnyi Star Trek- színész utazik a Norwegian Pearl luxus óceánjáró fedélzetén Miamiból a mexikói Cozumelen át a Bahamákra (és vissza).

Tovább
komment
süti beállítások módosítása