Jelenet a Discovery harmadik részéből – magyar felirattal

2017. szeptember 30. 13:10 - FCs.

Már csak hétfőig kell várni, és megtudjuk, hogy hogyan folytatódik az első két epizódban bemutatott előzmény. Az AfterTrek kibeszélőműsorban bemutatott jelenetet nálunk magyar felirattal tekinthetitek meg. Vigyázat, aki semmit sem szeretne látni a harmadik részből a hétfői, magyarországi premierig, az inkább ne kattintson!

Nehéz a beilleszkedés Burnham (Sonequa Martin-Green) számára: egyelőre mindenki szűkszavú és elutasító vele a Discovery-n, gyaníthatóan az első két részben történt események miatt. Jelenlétének Stamets hadnagy (Anthony Rapp) sem örül, aki titokzatos laboratóriumát elzártan tartja a nyilvánosság elől. A jelenetben egyébként feltehetően a gépházban járunk, melynek elrendezése némiképp emlékeztet az eredeti sorozatban látott megvalósításhoz, a háttérben pedig valószínűleg a hajtóműmagot láthatjuk.

További videók, előzetesek, jelenetek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján! A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // After Trek

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba vagy az epizód-kibeszélőbe!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4712913477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása