Új Discovery előzetes – A jövő, amiért megéri harcolni

2017. szeptember 18. 14:30 - FCs.

Vagy a klingonok, vagy mi: más lehetőség úgy tűnik, hogy nincs. A pozitív jövő nem épül fel csak úgy magától, súlyos áldozatokat kell hozni mindkét oldalon. A Discovery legújabb előzetesében láthatjuk, hogy a pattanásig feszült helyzet tényleg háborúba torkollik. A videótól csak egy kattintás választ el titeket, ráadásul magyar felirattal élvezhető, csakis nálunk!

A hosszú várakozásnak nemsokára vége, ugyanis egy hét múlva megnézhetjük a Star Trek: Discovery első részét. A bevezető epizód címével és szinopszisával nemrég megismerkedhettünk, a friss előzetes megtekintése közben pedig új momentumokkal lehetünk gazdagabbak a sorozatból. Ezúttal kicsit sötétebb hangvételű trailert kaptunk, ami a kirobbanó háborúba enged számunkra betekintést.

Az előzetes új képkockái:

Georgiou kapitány megbeszéli a klingonokkal adódott helyzetet az első tisztjével.

A klingon Ragadozómadár megközelíti a USS Shenzou-t.

A Shenzou a klingon Szarkofághajó felé tart...

... mely elsüti fegyvereit a Föderációs hajó ellen.

Georgiou kapitány a találatot kapott hajón.

A Shenzou hídjának legénysége aggódik a kilátóképernyőn látható helyzet miatt.

Lorca kapitány eligazítja a USS Discovery legénységét.

Lorca hídjának tisztjei, Saru és Burnham a háttérben.

Burnham egy vulkáni férfival harcol.

A Föderációs armada csatába indul, élen a USS Europával.

További előzetesek, jelenetek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // fordítás: Idaho

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612873678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása