Sonequa Martin-Green a The Late Show-ban

2017. szeptember 09. 21:25 - FCs.

A teljes beszélgetés magyar felirattal

Már láthattuk, ahogy Michael Burham parancsnok (Sonequa Martin-Green) találkozik a Fáklyavivő klingonnal. A rövid videó részlet természetesen a CBS csatornán debütált Stephen Colbert késő esti műsorában, ahol a színésznő további részleteket is elárult a térváltással közeledő Discovery-vel és a saját karakterével kapcsolatban. A teljes beszélgetést nálunk magyar felirattal láthatjátok!

Colbert a sorozatok közötti kapcsolódási pontról, Sonequa Martin-Green karakteréről, valamint érdekes forgatási sztorikról szeretett volna hallani. A beszélgetők egybehangzó véleménye szerint az amerikai társadalomra egyértelműen ráfér már egy kis Star Trek filozófia.

További videók, előzetesek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // eredeti videó: © CBS' The Late Show with Stephen Colbert

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9012813092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása