Star Trek a tévében augusztus végén

2017. augusztus 25. 19:20 - Ádám // emTV.hu

A nyári szünet utolsó napjaiban sem maradunk Star Trek nélkül, ha nincs más lehetőségünk arra, hogy újranézzük a filmeket, mint a televíziós vetítések. Augusztus utolsó napjaiban a hónap elejéhez képest kevésbé kényeztetnek minket a hazai csatornák; ezúttal négy Star Trek filmet láthatunk a képernyőn.

startrek_in_tv_ill2.jpg

Augusztus 26-án, szombaton 21:35-kor kezdődik az HBO-n a legutóbbi, Mindenen túl (Beyond) című Star Trek film, mely az úgynevezett Kelvin-idővonal harmadik mozija, melyet augusztus 29-én, kedden 17:55-től, illetve 30-án, szerdán 8:25-től is újranézhetünk.

Augusztus 28-án, hétfőn 11:40-től a Nemzedékek, 13:55-től a Kapcsolatfelvétel, 16:00-tól a Nemezis kerül képernyőre a Paramount Channel műsorán. Utóbbit augusztus 30-án, szerdán hajnali négytől a Cinemax is vetíti.

Hétvégenként tripla részekkel továbbra is képernyőn van a Star Trek: Voyager a Viasat6 műsorán, mely jelenleg a hetedik évadot ismétli.

Hamarosan érkezik a szeptemberi ajánlónk!

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9512779470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása