Csütörtökön ismét Star Trek filmek a Paramounton

2017. július 17. 18:00 - Ádám // emTV.hu

Csütörtökön délelőtt három Star Trek filmet tűz újfent műsorára a Paramount Channel! A Nemzedékek mellett ismét láthatjuk a Kapcsolatfelvétel és a Nemezis című mozikat. Noha ezúttal is csak a csatornán folyamatosan látható hetedik, nyolcadik és tizedik film kerül adásba, ám mint azt egy korábbi interjúban a Viacom International Media Networks Hungary PR és kommunikációs igazgatója elmondta: "Tisztában vagyunk a sorozat kultikus jelentőségével, ezért a kínálat bővítése továbbra is napirenden van."

picard_firstcontact.jpg

Július 20-án, csütörtökön 9:20-tól Nemzedékek (Generations), 11:15-től Kapcsolatfelvétel (First Contact), 14:10-től pedig a TNG szereplőivel készült utolsó, Nemezis (Nemesis) című mozi következik, mely 16:30-ig tart majd. Utóbbi július 22-én, szombaton 6:30-tól ismét látható lesz majd a Paramount Channel műsorán.

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1612666737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása