Eláruljuk mikor lesz legközlebb Star Trek-film a tévében

2017. június 09. 18:20 - emTV.hu

Mint azt az emTV.hu-n már korábban megírtuk, idén is lesz Paramount Tetőmozi, ám mint megtudtuk, az idei vetítések között sajnos nem lesz Star Trek-film. (Tavaly a 2009-es mozit adták.) Hamarosan lesz viszont Star Trek maraton a Paramount Channel műsorán! Hogy mikor, és mely filmek, eláruljuk a tovább mögött. (Az alábbi, rendkívül szórakoztató Agymenőkös promó egy korábbi vetítés ajánlója!)

Ezúttal három régi, és egy Kelvin-filmet tűz műsorára a Viacom filmcsatornája július 2-án, vasárnap délután. 12:20-kor kezdődik a hetedik, a Nemzedékek, melyet 14:50-kor a Jonathan Frakes (Riker, TNG) által rendezett nyolcadik, sokak által a legjobb [TNG] filmnek tartott Kapcsolatfelvétel követ. 17:10-től Az új nemzedék szereplőivel bemutatott utolsó, Nemezis című tizedik mozi következik. Végezetül pedig 19:25-től a JJ Abrams dirigálásával 2009-ben készült Star Trek érkezik.

emTV.hu // Viacom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7012582077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása